Elindult webshopunk

2020. április 15.

Az elmúlt időszakban kialakult helyzethez igazodva, rövid idő alatt teljes sikerrel álltunk át online oktatási platformra. A projektekkel kapcsolatban több eszközt, szoftvert tesztelünk, hogy melyikkel lehet a leghatékonyabban helyettesíteni a személyes kontaktust, az eddigi visszajelzések alapján úgy tűnik sikerült optimális megoldást találni.

A webináriumokat előadóink élőben tartják, láthatják, hallhatják, kérdéseket tehetnek fel. Emellett az előadó meg tudja osztani dokumentumait/rendszer képernyőit. A személyes oktatás minden előnye megmarad, azonban egyik félnek sem szükséges órákat utaznia.

Oktatásainkat így újra terveztük, és új koncepciókat alakítottunk ki! Az online platformnak köszönhetően több kategóriában és időtartamban hirdettünk meg, akár 10 000 Ft/főtől!

Az oktatásokat már 3 fő jelentkezése esetén megtartjuk, azonban nem hirdettünk fix időpontokat, hanem amennyiben adott témakörben elérjük a szükséges létszámot, akkor kerül csak az időpont kihirdetésre, egyeztetésre.

Legyen szó pénzügyi alapokról, rendszergazdai ismeretekről, leltározási kérdésekről, ivir lekérdezésekről, IBSystem testreszabási módszerekről, vagy egyéb szoftvereink megismeréséről Önöknek itt a helye! Új kolléga érkezett a céghez, vagy szeretné tudását még jobban elmélyíteni, megismerni a rendszer paraméterezési lehetőségeit, igyekeztünk minden igényt kielégítő széles palettát biztosítani. Keresse oktatási jellemzőink között a megfelelő kategóriákat.

Amennyiben pedig van olyan téma melyet nem talált meg, de érdekelné, vegye fel velünk a kapcsolatot: helpdesk@innosmartkft.hu.

Ajánljuk figyelmükbe továbbá egyedi szolgáltatásainkat is.

Üdvözlettel,

Innosmart Kft. Csapata

Hozzászólás írása